Woning aankopen

Wil je de kwaliteit van een gecertificeerde lokale aankoopmakelaar, vakkundig advies en professionele ondersteuning tijdens het gehele aankoop proces? Kies dan voor een aankoopmakelaar en bespaar 1000-en euros!

Vrijblijvend informatie aanvragen

Het tarief van ‘online’ maar de service van ‘lokaal’!

Hoe werken wij?

De lokale aankoopmakelaar behartigt de belangen van de kopende partij bij het aankopen van jullie toekomstige woning. Vaak wordt bij de aankoop van een huis zijdelings wel de hulp van een vriend of familielid gevraagd, maar bij de grootste aanschaf in je leven wil je toch zeker een specialist die jouw belangen behartigt? Een aankoopmakelaar is gespecialiseerd in onderhandelingen en houdt het hoofd koel als het spannend wordt.

Via Aankoopmakelaar Lokaal Online.nl kom je dan ook in contact met jouw lokale aankoopmakelaar die tegen een vast tarief de gehele aankoop zal realiseren. Hierbij selecteerden wij reeds de beste aankoopmakelaars en hebben we de vaste courtage reeds kunnen vastleggen.

Wat kost een aankoopmakelaar?

Zorgeloos een huis aankopen doet u met een aankoopmakelaar van Aankoopmakelaar Lokaal Online. Bespaar geld, tijd en zorgen met een ervaren aankoopmakelaar en betaal geen onnodige makelaarskosten.

Voor maar € 249,- gaat de Aankoopmakelaar mee met de bezichtiging van de woning. U ontvangt een uitgebreid advies over de woning. Hierna zal de aankoopmakelaar de onderhandelingen voeren op basis no-cure, no-pay. Koopt de aankoopmakelaar het huis voor u aan? Dan betaalt u de overige € 900,- bij de notaris tijdens de overdracht, heel simpel!

Heeft u een woning van boven de € 600.000,-, of een (rijks)monument op het oog? De aankoopmakelaar zal in deze gevallen samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Start direct met aankopen!

Waarom je voor ons kiest?

Wil je de kwaliteit van een gecertificeerde lokale makelaar, jouw woning prominent én professioneel gefotografeerd op Funda, zelf actief betrokken zijn bij de verkoop en 1000-en euro’s aan makelaarskosten besparen? Dan is Makelaar Lokaal online ook voor jouw de beste keuze.

Sinds de lancering zijn we binnen een jaar tijd uitgegroeid als het grootste (online) samenwerkingsverband van erkende makelaars in Nederland. Iets om trots op te zijn! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en plan gratis een kennismakingsgesprek in.

Start met aankopen!

Vraag meer informatie aan en start met aankopen!

Gratis tips bij aankoop

Vraag gratis de brochure aan ”Tips bij aankopen” en kom alles te weten over het aankopen van een woning!

Brochure aanvragen

Gratis kennismaking

Al een woning gezien? Kom dan direct in contact met jouw lokale aankoopmakelaar en heb een gratis kennismakingsgesprek

Start met aankopen